Doživetje #1

Hiša Carcauec
12:00, 14:00, 17:00
3,00

Carcauec team sva mlada, ustvarjalna in ambiciozna: Jernej Brec – univ. dipl. inž. agronomije in Polona Brec – vzgojiteljica in šivilja.

Jernej je po končanem študiju agronomije na biotehniški fakulteti v Ljubljani povečal oljčne nasade na 5 hektarjev in intenzivno razvijal blagovno znamko Carcauec.

Delo na trktorju je njegova strast, v nasadih najde mir, v izdelovanju mazil iz oljčnega olja pa izraža svojo ustvarjalnost.

Polono pa je služba iz prelepe Gorenjske ( Škofje Loke) vodila na Obalo v vrtec, kjer je delala 7 let, nato pa našla svojo strast in mir med oljkami, ko je spoznala ljubezen svojega življenja – Jerneja.

Zdaj, kot mož in žena skupaj vodita in razvijata blagovno znamko Carcauec in njun cilj je, da Slovensko Istro in njene lepote (Krkavč) predstavita čimveč ljudem.

PROGRAM/ PONUDBA V HIŠI CARCAUEC?

  • Predstavitev ekološke pridelave v oljčniku
  • Predstavitev in degustacijo ekstra deviškega oljčnega olja, oliv v slanici, olivnih mazil in kakijevega kisa ter možnost nakupa le – teh
  • Predstavitev tradicionalnih Istrskih narodnih noš

Za ogled in predstavitev izdelkov v hiši Carcauec si vzemite vsaj pol ure časa, nato pa se lahko podate še na potep po vasi Krkavče.